Uppdatering av antivirusdatabaser

Kaspersky-appen använder antivirusdatabaser vid genomsökning efter skadlig programvara. Programmets antivirusdatabaser innehåller beskrivningar av hittills känd skadlig programvara hos Kaspersky, information om metoder för att neutralisera dessa, samt beskrivningar av andra skadliga objekt.

Din enhet måste vara ansluten till internet när du vill uppdatera programmets antivirusdatabas.

Med en prenumeration på Kaspersky-appen kan du ställa in ett schema för automatisk uppdatering av antivirusdatabaserna.

Så här schemalägger du automatiska uppdateringar

Gör så här när du vill uppdatera antivirusdatabaserna manuellt på enheten:

1. På huvudskärmen i Kaspersky-appen trycker du på Alla funktioner .
  2. Svep uppåt och tryck på Uppdatera antivirusdatabaser .

Vi arbetar för närvarande med att förbättra den här funktionen. Ändringarna är en del av early access-versionen som bara är tillgänglig för en liten grupp användare.